Bli ditt eget medium.

Vill du vara ditt eget medium för en stund och själv få kontakt med dina nära och kära som befinner sig på andra sidan? 
Då är det här en session för dig. 
Jag vägleder dig ner i ett avslappnat tillstånd, där du släpper på dina mentala spärrar och  öppnar upp dina sinnen för andevärlden. Där du får möjlighet att uppleva dina nära och kära på andra sidan, och själv ta mot budskap från dom.  Ibland kommer det även guider. 
Det här fungerar som en vanlig privatsittning med den skillnaden att du får uppleva det hela själv och jag är med under hela tiden och guidar dig, genom den här mycket personliga upplevelsen.  Du har också möjlighet att ställa dina frågor direkt till den som du får kontakt med. 
Tyvärr kan jag inte påverka vem det är som kommer för att möta dig. 
För att göra den här sessionen behöver du inte medial. Kom med ett öppet sinne så är det en väldigt bra början. 

Har man inte möjlighet att besöka mig personligen så gör jag den här sessionen även online.

Privat sittning

Syftet med en privatsittning är att ge bevis på själens fortlevnad. Vem som kommer till just dig är ingenting som jag
bestämmer. Jag brukar säga att den som är bäst lämpad att lämna budskapet är den som kommer till dig från andra sidan. Det kan vara vem som helst som har någon relation till dig, t ex en nära släkting eller en bekant. 
Man kan be den person man vill ha kontakt med att komma. Det är ingen garanti att just den personen som du vill ha kontakt med kommer. Kommer de inte så kanske de inte är redo eller så har de kanske fullt upp med annat. 

Intuitiv vägledning

Är du nyfiken på framtiden? Känner du att du har fastnat och inte kommer vidare i din nuvarande situation? Är du nyfiken på hur du ska utveckla din andlighet? Kärleken, relationer. Det kan gälla vad som helst. Ingen fråga är för stor eller för liten.

Tidigare liv

Är du nyfiken på vem du har varit eller vad du har gjort i ett tidigare liv? Vill du veta mer om hur dina tidigare liv påverkar dig
idag? Kanske har du oförklarliga rädslor? En del personer som kommer till mig, vill ha bekräftelse på att de minnen de tror
kommer från ett tidigare liv är just det. Eller är du helt enkelt bara nyfiken på vad  du har varit med om i ett tidigare liv?
 Eller vill du hellre uppleva det själv genom en regression. Så finns det mer info under fliken hypnos. 

Seanser

Gruppseans. Du bjuder in upp till 10  personer. För en kväll med budskap från nära och kära från andra sidan. På en gruppseans får alla ett budskap. Vill man så går det att ha en seans med tidigare liv istället för en vanlig seans. En gruppseans tar 2 - 3 timmar. Jag reser inte så långt att det krävs övernattning för en gruppseans. Det går även att boka mig för storseanser. 

Hemsökta hus/ Hus rensning

Upplever du oförklarliga fenomen i ditt hem? En närvaro fast det inte är någon där?  Saker som försvinner för att dyka upp på en annan plats? Ljud från delar i hemmet där ingen är? Då kan det vara så att du har en platsbunden ande i ditt hem.  Vid en husrensning gör jag hembesök och känner av energierna i hemmet och tar kontakt med anden eller andarna som finns på platsen och förmedlar vad de vill ha sagt och hjälper dem sedan över till ljuset. Många gånger har de något oavslutat här och har därför inte gått vidare.

Priser

Bli ditt eget medium / 60 minuter 900 kr
 Privatsittning /  60 minuter 900 kr
  •  Intuitiv vägledning/ 60 minuter 900 kr
Tidigare liv/  60 min 900 kr
Gruppseans 350 kr / Person
Hemsökta hus/ Husrensning. Från 1500 kr
Swish eller kontant betalning.
Företaget innehar F-skatt.

Alla priser är ink moms