Privat sittning

Syftet med en privatsittning är att ge bevis på själens fortlevnad. Det kan vara en nära släkting, en bekant som inte finns med oss längre. Vem som helst som har haft någon form av relation till dig. Jag som medium bestämmer inte vem det är som ska komma fram vid en sittning/ seans. Det är andevärlden som gör. Är det en speciell person du vill komma i kontakt med från andra sidan. Så kan man be den personen komma, Ibland kommer personen, ibland inte. 

Intuitiv vägledning

Är du nyfiken på framtiden? Känner du att du har fastnat och inte kommer vidare i din nuvarande situation? Är du nyfiken på hur du ska utveckla din andlighet? Kärleken, relationer. Det kan gälla vad som helst. Ingen fråga är för stor eller för liten.

Tidigare liv

Är du nyfiken på vem du har varit eller vad du har gjort i ett tidigare liv? Vill du veta mer om hur dina tidigare liv påverkar dig idag? Kanske har du oförklarliga rädslor? En del personer som kommer till mig, vill ha bekräftelse på att de minnen de tror kommer från ett tidigare liv är just det. Eller är du helt enkelt bara nyfiken på vad  du har varit med om i ett tidigare liv?

Seanser

Gruppseans. Du bjuder in ca 10 - 15 personer. För en kväll med budskap från nära och kära från andra sidan. På en gruppseans får alla ett budskap. Vill man så går det att ha en seans med tidigare liv istället för en vanlig seans. En gruppseans tar 2 - 3 timmar. Jag reser inte så långt att det krävs övernattning för en gruppseans. Det går även att boka mig för storseanser. 

Hemsökta hus/ Hus rensning

Upplever du oförklarliga fenomen i ditt hem? En närvaro fast det inte är någon där?  Saker som försvinner för att dyka upp på en annan plats? Ljud från delar i hemmet där ingen är? Då kan det vara så att du har en platsbunden ande i ditt hem.  Vid en husrensning gör jag hembesök och känner av energierna i hemmet och tar kontakt med anden eller andarna som finns på platsen och förmedlar vad de vill ha sagt och hjälper dem sedan över till ljuset. Många gånger har de något oavslutat här och har därför inte gått vidare.

Priser

Privatsittning 30 min 450:- / 60 min 750:-
  •  Intuitiv vägledning 30 min 450:- / 60 min 750:-
Tidigare liv 30 min 450:- / 60 min 750:-
Gruppseans 250:- /Person
Hemsökta hus/ Husrensning. Från 1500:- 

Alla priser är ink moms